loading...
.::آی آر مقــــــــــــــــــاله.::.بزرگترین سایت دانلود مقالات مهندسی و علمی::.

فن آوري توليد بيوگاز از فاضلاب

امیرحسین بازدید : 491 پنجشنبه 23 شهريور 1391 نظرات (0)

فن آوري توليد بيوگاز از فاضلاب

مقدمه
استحصال بيوگاز مي تواند از فرايندهاي بي هوازي فاضلاب نيز انجامگيرد که علاوه بر توليد انرژي مي تواند در کنترل بو نيز موثر باشد. يکي از روشهاييکه در آن مي توان گاز زيادي به دست آورد تصفيه فاضلاب به روش UASB مي باشد. از اينروش براي تصفيه فاضلابهاي صنعتي با بار آلي زياد استفاده مي گردد که داراي راندمانبالايي در حذف مي باشد. به همين دليل در اين روش متان، هيدروژن سولفوره و دي اکسيدکربن زيادي توليد مي گردد که در صورت عدم جمع آوري و دفع صحيح باعث توليد بو وايجاد انفجار مي گردد.

 

 

 

 

جمع آوري گاز و كاربرد آن
جمع آوري گازهاي توليديسيستم بي هوازي كه خارج از راكتور انجام مي گيرد بايد از دقت خاصي برخوردار باشد وهمان دقتي كه در دستكاري گازهاي طبيعي مراعات مي گردد ، در اين سيستمها نيز موردتوجه باشد . سيستم جمع آوري گاز راكتور بايد بتواند حداكثر گاز توليدي را نيزپاسخگو باشد . متأسفانه در اكثر مواقع مخازن ذخيره را براي توليد گاز و نگهداري آنبراي زمانهاي 4 تا 5 دقيقه مي سازند و چون توليد گاز در زمان حداكثر خود نياز بهذخيره بيشتري دارد بايد براي ذخيره آن از مخازن ديگري سود جست . فشار گاز توليدي درسيستم حداكثر 10 تا 20 اينچ ستون آب است و اگر در محلي ذخيره شود فشار آن به مرورزياد شده و ممكن است با متصاعد شدن از مخزن ذخيره علاوه بر ايجاد بو در مواردي باعثانفجار و آتش سوزي نيز بشود . اگر گازهاي خروجي از راكتور مجدداً به آن بازگردند ،فضاي بالاي راكتور روي سطح فاضلاب را كه راه تماس راكتور با اتمسفر است را پر مينمايد . اين عمل علاوه بر ايجاد بو ، مانع متصاعد شدن متان هاي توليدي خواهد گرديد . باقيماندن و تجمع بيش از حد متنان در محل بالايي راكتور ممكن است در مواردي ايجادانفجار نمايد و حتي ممكن است غلظت هيــدروژن سولفــوره در اطراف راكتور به حــديبرسد كه باعث بروز خطر بهره برداران گردد .

همچنين ممكن است گازهاي توليدي به جوبكهاي خروج فاضلاب راه يافتهو بهره برداران را بعلت محتواي هيدروژن سولفوره در معرض خطر قرار داده و بعضاً باعثانفجار شود . ممكن است مقاديري گاز در حين عبور از لوله ها و ورود به مخازن شستشودر فضاي اطراف پخش شوند . بايد مسائل و خطرات ناشي از اينگونه پخش گاز در سايتتصفيه خانه به نحوي قابل پيش بيني و پيشگيري باشد . گاز توليدي در راكتور علاوه برمتان محتوي گاز كربنيك و هيدروژن سولفوره است بعلاوه محتوي رطوبت نيز خواهد بود . با تمام پيش بيني ها براي حذف رطوبت متأسفانه رطوبت باقيمانده در مواردي با ايجادقطرات آب در شعله سوز و وسايل اندازه گيري مشكلاتي به وجود خواهد آورد . برايجلوگيري از اين مسئله هم بايد پيش بيني هاي لازم بعمل آيد .

هيدروژن سولفوره موجود در بيوگاز خاصيت خوردگي شديدي داشته و درحضور رطوبت به اسيد سولفوريك كه خورنده تر از خود اوست تبديل خواهد شد و اگر توأمبا گازهاي سيستم بي هوازي سوزانيده شود به SO2 تبديل شده كه در هواي اطراف راكتورپخش و در صورت بارندگي به صورت باران اسيدي نازل و باعث خوردگي تمام چيزهاي درتماسبا آن خواهد گرديد . ميزان تحمل پذيري انسان در برابر هيدروژن سولفوره 10 ميليگرمدر ليتر است ، بعلاوه هيدروژن سولفوره در محيط اطراف بخش خود بوهاي بدي شبيه تخممرغ گنديده به وجود خواهد آورد .

سه راه براي حذف هيدروژن سولفوره از بيوگاز قابل پيش بيني است . عمومي ترين آن به كاربردن يك برج محتوي سود است كه براي به حداكثر رساندن حذف آنبهتر است سود رقيق نيز در حال گردش در برج باشد تا تماس هيدروژن سولفوره با آنبيشتر برقرار گردد . سود مي تواند در مواردي كه گاز كربنيك بالاست نسبت به حذف آننيز اقدام نمايد . معمولاً هيدروژن سولفوره در اين عمل به سولفوره هاي محلول تبديلو از محيط بيوگاز دور مي گردد . گرچه احداث اينگونه تأسيسات خيلي كم خرج است ولينگهداري از آن مي تواند پرهزينه باشد زيرا نياز دارد گاهگاهي رسوبات تشكيل شده درآن را خارج نمود . براي حذف هيدروژن سولفوره لازم است PH محيط حدود 10 باشد و در PH هاي زير 5/9 قدرت حذف كاهش يافته و در PH بيشتر از 5/10 تشكيل رسوب و گرفتگي لولهها اتفاق خواهد افتاد . معمولاً راندمان حذف هيدروژن سولفوره بين 80 تا 90 درصدمتغير است .

راه دوم حذف هيدروژن سولفوره از بيوگاز استفاده از صافي ذغال فعالاست . عيب بزرگ اين روش اشباع شدن ذغال ها و نياز به آماده سازي مجدد آنهاست كهبسيار پرخرج و پردردسر است و تهيه خود صافي ذغالي نيز گران خواهد بود . بالاخره بااستفاده از املاح آهن مي توانيم گاز هيدروژن سولفوره را از محتويات بيوگاز حذف كنيم . در اين عمل گاز هيدروژن سولفوره به صورت گوگرد خالص از محيط حذف شده و به عنوانمحصول فرعي مورد استفاده قرار خواهد گرفت . هزينه احداث اين سيستم حذف هيدروژنسولفوره خيلي گران است و گاهي يك تا دو دلار در حذف آن از هر فوت مكعب حجم بيوگازهزينه لازم دارد .

 

 

كنترل بو در تصفيه بي هوازي
يكي از پردردسرترين مشكل بهره برداري از سيستم هاي بيهوازي حذف بو مخصوصاً بوهاي ناشي از هيدروژن سولفوره است . اين بوها در غلظتي معادل 5/0 قسمت در ميليون قابل تشخيص و اعتراض است . بعد از زمان كوتاهي كه در تماس باهيدروژن سولفوره باشيم و سيستم بويائي ما با استنشاق دچار خستگي گردد به علت عدمدرك بوهاي غليظ هيدروژن سولفوره ممكن است انسان در معرض تماس با گاز و بروز خطرقرار گيرد ، از اين رو بهتر است وجود گاز از طريق دستگاههاي اندازه گيري تعيين گرددتا سيستم بويائي انسان .

برحسب غلظت هيدروژن سولفوره هر نوع نشتي از بيوگاز احتمالاً باپيدايش بو توأم است . محتويات خروجي راكتور هم بدون شك داراي مقادير كمي هيدروژنسولفوره خواهد بود كه در هنگام جريان فاضلاب خروجي در جوبك ها رها خواهد شد . ممكناست محل هاي تخليه فاضلاب خروجي مخصوصاً نقاط رها شدن گازهاي هيدروژن سولفوره را بهامكاناتي چون صافي ذعالي يا ساير وسائل جذب گاز هيدروژن سولفوره وصل نمود تا از پخشآن در فضاي اطراف ممانعت به عمل آيد .

ممكن است براي جذب گاز هيدروژن سولفوره از صافيهاي محتوي مواد آلي (Compost-Filter) كه در آن گازهاي ورودي با ميكروارگانيسم ها وارد فعل و انفعالاتيشده و با جذب مواد بودار هواي بدون محتوي بو را به بيرون هدايت مي كند ، استفادهنمود . مواد پركننده اين صافيها را هرازگاه بايد خالي و پر نمود . نحوه قرار گرفتنكمپوست در صافي بايد طوري باشد كه فضاي لازم بين آنها براي عبور گاز تأمين گردد . توصيه شده به محتويات صافي كمي آهك براي زيادتر شدن كلسيم و بالاتر رفتن PH محيطبراي حذف بهتر ناخالصيها اضافه نمايند . گاهي مقداري لجن فعال به محتويات اينصافيها اضافه مي كنند . اگر محتويات گازهاي بالاي راكتور در 95 درجه فارنهايت بكاررود محتوي مقدار كافي رطوبت خواهد بود . در غير اينصورت لازم است با پاشش مقاديريآب رطوبت لازم را در محيط صافي توليد نمود . لازم است گاهگاهي محتويات صافي را بههم زد تا از چسبيدن آنها بهم جلوگيري شود .

 

 

پايان

مقاله ای کوتاه درباره آرسنیک (Arsenic)

امیرحسین بازدید : 1732 پنجشنبه 23 شهريور 1391 نظرات (0)
اطلاعات اولیه
آرسنیک ، عنصر شیمیایی است که در جدول تناوبی با علامت As مشخص است و دارای عدد اتمی ۳۳ می‌باشد. آرسنیک ، شبه فلز سمی معروفی است که به سه شکل زرد ِ سیاه و خاکستری یافت می‌شود. آرسنیک و ترکیبات آن ، بعنوان آفت‌کش مورد استفاده قرار می‌گیرند: علف کش ، حشره کش و آلیاﮊهای مختلف.
آرسنیکخصوصیات قابل توجه
آرسنیک از نظر شیمیایی شبیه فسفر است، تا حدی که در واکنشهای بیوشیمیایی می‌تواند جایگزین آن شود. لذا سمی می‌باشد. وقتی به آن حرارت داده شود، بصورت اکسید آرسنیک در می‌آید (اکسیده می‌شود) که بوی آن مانند سیر است. آرسنیک و ترکیبات آن همچنین می‌توانند بر اثر حرارت به گاز تبدیل شوند. این عنصر به دو صورت جامد وجود دارد: زرد و خاکستری فلز مانند.


کاربردها
* در قرن بیستم ، آرسنِت سرب بعنوان یک آفت کش برای درختان میوه به‌خوبی مورد استفاده قرار گرفت، ( استفاده از آن در افرادِکه به این کار اشتغال داشتند، ایجاد آسیبهای عصب شناسی کرد ) و آرسنیت مس در قرن نوزدهم بعنوان عامل رنگ کننده در شیرینی‌‌ها بکار رفت.* در سموم کشاورزی و حشره کشهای مختلف استفاده می‌شود.* آرسنید گالیم یک نیمه رسانای مهمی است که در IC ها بکار می‌رود. مدارهایی که از این ترکیب ساخته شده‌اند، نسبت به نوع سیلیکونی بسیار سریعتر هستند ( البته گرانتر هم می‌باشند ). آرسنید گالیم بر خلاف سیلیکون آن band gap مستقیم است. پس می‌تواند در دیودهای لیزری و LED ها برای تبدیل مستقیم الکتریسیته به نور بکار رود.* تری‌اکسید آرسنیک در خون شناسی برای درمان بیماران سرطان خون حاد که در برابر ATRA درمانی مقاومت نشان می‌دهند، بکار می‌رود.* در برنز پوش کردن و ساخت مواد آتش بازی و ترقه مورد استفاده قرار می‌گیرد.


تاریخچه
آرسنیک ( واﮊه یونانی arsenikon به معنی اریپمنت زرد ) در دوران بسیار کهن شناخته شده است . از این عنصر به کرات برای قتل استفاده شده است. علایم مسمومیت با این عنصر تا قبل از آزمایش مارش تا حدی نا مشخص بود. “آلبرتوس مگنوس” را اولین کسی می دانند که در سال ۱۲۵۰ این عنصر را جدا کرد . “جوان شرودر” در سال ۱۶۴۹ دو روش برای تهیه آرسنیک منتشر کرد.


پیدایش
آرسوپیزیت ( سنگ آرسنیک) که میس پیکل Mispickel هم نامیده می‌شود، سولفوری است که بر اثر حرارت ، بیشترِن مقدار آرسنیک از سولفید آهن آن جدا می‌شود. مهمترین ترکیبات آرسنیک عبارت است از: آرسنیک سفید ، سولفید آن ، گرد حشره کش ، آرسنیت کلسیم و آرسنیت سرب.
از گرد حشره کش ، آرسنیت کلسیم و آرسنیت سرب بعنوان سموم و حشره کشها در کشاورزی استفاده می‌شود .این عنصر گاها” بصورت خالص یافت می‌شود، ولی معمولا” بصورت ترکیب با نقره ، کبالت ، نیکل ، آهن ، آنتیموان یا سولفور وجود دارد.


هشدارها
آرسنیک و بسیاری از ترکیبات آن سمی هستند. آرسنیک با مختل کردن وسیع سیستم گوارشی و ایجاد شوک ، منجر به مرگ می‌شود.

خواص فیزیکی و شیمیایی عنصر آرسنیک :
عدد اتمی: 33
جرم اتمی:74.92160
نقطه ذوب : C°808
نقطه جوش : C°603
شعاع اتمی : Å 1.33
ظرفیت: 3و5
رنگ: خاکستری
حالت استاندارد: جامد
نام گروه: 15
انرژی یونیزاسیون : Kj/mol 9.81
شکل الکترونی: 4P 3 2 1s22s2p63s23 p63d 104s
شعاع یونی : Å 0.58
الکترونگاتیوی:2.18
حالت اکسیداسیون: ±3,5
دانسیته: 5.72
گرمای فروپاشی : Kj/mol 369.9
گرمای تبخیر : Kj/mol 34.76
مقاومت الکتریکی : Ohm m 0.00000033
گرمای ویژه: J/g Ko 0.33
دوره تناوبی:4

شماره سطح انرژی : 4
اولین انرژی : 2
دومین انرژی : 8
سومین انرژی : 18
چهارمین انرژی : 5
ایزوتوپ :
ایزوتوپ نیمه عمر
As-71 2.7 روز
As-72 26.0 ساعت
As-73 80.3 روز
As-74 17.8 روز
As-75 پایدار
As-76 26.3 ساعت
As-77 39.0 ساعت
As-79 9.0 دقیقه

اشکال دیگر :
هیدرید ارسنیک AsH3
اکسید ارسنیک As2O3
تری کلرید ارسنیک AsCl3 و پنتا کلرید ارسنیک AsCl5

جايرو چيست؟

امیرحسین بازدید : 554 پنجشنبه 23 شهريور 1391 نظرات (0)

جايرو دستگاه کوچکي است که معمولآ شامل دو قسمت حس کننده (Sensor) و پردازشگر (Processor) بوده و رفتار ارتعاشي و ناخاسته دم را بر اثر عوامل مختلف نظير باد جانبي ,بد کار کردن موتور (و متعاقبآ افزايش و کاهش گشتاور ملخ اصلي) خنثي مي سازد. جايرو بر سر راه گيرنده و سرووي رادار قرار گرفته و فرمان ارسالي به رادار را تصحيحح مي کند. در واقع جايرو براي کنترل رادار همانند کمک خلباني است که از خود خلبان بهتر عمل مي کند.
جايروها از لحاظ مکانيزم داخلي به دو نوع جايروي مکانيکي (Mechanical Gyro) و پيزو جايرو (Piezo Gyro) و از نظر عملکرد به دو نوع Heading Hold و Non Heading Hold (يا Rate Gyro)تقسيم مي شوند.
در قلب حسگر يک جايروي مکانيکي يک وزنه کوچک در حال چرخش وجود دارد که از يک موتور الکتريکي کوچک نيرو مي گيرد. چرخش وزنه خاصيت ژيروسکوپيک ايجاد کرده و هر حرکت در راستاي محور عرض يا به عبارتي هر چرخش يا ارتعاشي حول محور عموودي,توسط وزنه چرخان احساس مي شود. به اين صورت که به دليل خاصيت ژيرسکوپي به سمت عمود بر راستاي نيرو منحرف شد و اين انحرف بسيار محدود سيگنالي را براي واحد پردازشگر و نهايتآ سروو ارسال مي کنند تا حرکت ناخواسته را خنثي کند. اين جايروها که نظر عملکرد از نوع Non HeadingHold يا Rate Gyro مي باشند توسط يک کمپاني آلماني به نام KAVAN Corporation در سال 1978 به بازار عرضه شد.
نوع جديتر,دقيق تر و گرانتر جايروها,Piezo Electric يا Piezo Gyro مي باشند . نمونه دست ساز اين جايروها از سال 1988 توسط چند مدلر مستقل مورد استفاده قرار گرفت و اولين بار توسط شرکت فوتابا (Futaba) به توليد انبوه رسيد . پيزو جايروها عملکرد بسيار بهتري نسبت به جايروهاي مکانيکي دارند . به دليل اينمه اين جايروها هيچ قطعه متحرکي ندارند,بسيار کم مصرف تر بوده و مي توانند در ابعاد کوچک تري ساخته شوند. در حسگر اين جايرو ها از صفحه پيزو الکتريک (Piez crystal) استفاده شده که با کمترين خشمي اختلاف ولتار ايجاد مي کنند.
در واقع Piezo crystal از دو صفحه چسبيده به هم تشکيل شده که با خم شدن آن يک صفحه تحت کشش صفحه ديگر تحت فشار قرار مي گيرد و اختلاف ولتار ايجاد مي کند. وقتي حسگر جايرو در مکان مناسب نسب مي شود کوچک ترين حرکت دم به سمت چپ شدن صفحه پيزوالکتريک شده و در فرمان خنثي کننده به سمت سرووي رادر ارسال مي شود.
پيزو جايروها مي توانند به صورت Heading Hold و Non Heading Hold عمل کنند. نوع اول دماغه هليکوپتر را در هر شرايط در يک جهت نگه مي دارد تا فرماني از سوي خلبان ارسال شود. بنابراين در صورت استفاده اين جايروها نيازي به ترکيب گام ملخ دم با کلکتيو (Tail rotor/collective pitch mix) نمي باشد. اما نوع دوم فقط حرکات ارتعاشي ناخواسته را خنثي کرده و در پرواز ايستا نمي تواند جهت دماغه را ثبت نگه دارد. بنابراين دماغه به سمت باد تغيير جهت مي دهد.عيب Rate Gyro ها اين است که نمي توانند فرمان خلبان را از عوامل ديگر مانند کم زياد شدن سرعت باد جانبي,تشخيص دهند. بنابراين دو درجه تنظيم حساسيت بر روي واحد پردازشگر آنها تعبيه شده که شما بتوانيد با دو تنظيم مختلف پرواز بهتري داشته باشيد. اگر حساسيت جايرو را زياد کنيد بازه بيشتري از حرکت سر سروو تحت کنترل جايرو قرار مي گيرد که اين براي پروازهاي ايروباتيک مناسب نيست.براي عملکرد بهتر است با استفاده از برنامه ATV راديو کنترل, بازه حرکت سروو را بيشتر کنيد تا محدوده اختيار فرمان بيشتري گردد. اما در مقابل جايروهاي Heading Hold مي توانند فرمان خلبان را از عوامل ديگر تشخيص دهند.

تنها عيب اين جايروها اين است که صفحه پيزوالکتريک آنها نسبت به دما حساس بوده و تغييرات خاصيت مي دهند که البته اين مربوط به پيزو جايروهاي اوليه بوده و در جايروهاي جديد تا حد قابل قبولي مرتفع شده است.

شبکه های بیسیم وایمکس

امیرحسین بازدید : 622 شنبه 18 شهريور 1391 نظرات (0)

عنوان : شبکه های بیسیم وایمکس

نویسنده: احمد فرهمند

اندازه فايل: 436 کیلو بایت

نوع فایل: pdf (رایگان)

گردآورنده: آی آر مقاله

 

شبکه های وایمکس

 

واي ﻣﮑﺲ ارﺗﺒﺎط ﭘﺮﺳﺮﻋﺖ و ﺑﯽ ﺳﯿﻢ ‫واي ﻣﮑﺲ ﺑﺮﮔﺮﻓﺘﻪ از ﮐﻠﻤﺎت ‪ World wide Interoperability for Microwave Accessﻣﯿﺒﺎﺷﺪ. ‫ﯾﮏ ﻓﻨﺎوري ارﺗﺒﺎﻃﺎﺗﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ اﻧﺘﻘﺎل ﺑﯽ ﺳﯿﻢ اﻃﻼﻋﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﯿﻒ وﺳﯿﻌﯽ از روﺷﻬﺎي اﻧﺘﻘﺎل را ﻓﺮاﻫﻢ ‫ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. از ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﯾﮏ ﻧﻘﻄﻪ اي ﺑﻪ ﭼﻨﺪ ﻧﻘﻄﻪ اي ﺗﺎ ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﺳﯿﺎر و دﺳﺘﺮﺳﯽ ﻫﺎي ﺳﯿﺎر ﺑﻪ اﯾﻨﺘﺮﻧﺖ . اﯾﻦ ‫ﻓﻨﺎوري ﺳﺮﻋﺘﯽ ﻣﻌﺎدل 27 ﻣﮕﺎ ﺑﯿﺖ ﺑﺮ ﺛﺎﻧﯿﻪ را ﺑﺪون ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﺳﯿﻢ ﻓﺮاﻫﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. واي ﻣﮑﺲ ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎي اﺳﺘﺎﻧﺪارد ‫‪ 802.16IEEEدﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﯽ ﺳﯿﻢ ﺑﺎ ﭘﻬﻨﺎي ﺑﺎﻧﺪ ﺑﺎﻻ ﺑﻮده و ﺑﺮاي اوﻟﯿﻦ ﺑﺎر، ﻧﺎم آن ﺗﻮﺳﻂ ، اﻧﺠﻤﻦ واي ﻣﮑﺲ ‫ﮐﻪ در ﺳﺎل 1002 ﺗﺎﺳﯿﺲ ﺷﺪ، ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد ﮔﺮدﯾﺪ. اﯾﻦ اﻧﺠﻤﻦ ، واي ﻣﮑﺲ را ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮏ اﺳﺘﺎﻧﺪارد ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ ‫ﻓﻨﺎوري ‪  last mileﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮاي ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﺑﺎﺳﯿﻢ و ‪ DSLﺑﺎﺷﺪ ، ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﺮد . ‫ﻣﻮﺳﺴﺎت ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ ﺑﻪ دﻗﺖ در ﺣﺎل آزﻣﺎﯾﺶ واي ﻣﮑﺲ ﺑﺮاي ارﺗﺒﺎﻃﺎت دور ﺑﺮد ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻧﺘﯿﺠﻪ اﯾﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎ ‫ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻫﻢ ﺑﺮاي ﮐﺎرﺑﺮدﻫﺎي ﺧﺎﻧﮕﯽ و ﻫﻢ ﺗﺠﺎري ﺷﻮد و ﯾﺎ اﻣﮑﺎن دﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ‫ﻣﮑﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ از ﻧﻈﺮ اﻗﺘﺼﺎدي ﺑﻪ ﺻﺮﻓﻪ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ را ﻓﺮاﻫﻢ ﺳﺎزد. ﻻزم ﺑﻪ ذﮐﺮ اﺳﺖ ﮐﻪ واي ﻣﮑﺲ ﮐﺎراﯾﯽ ﺧﻮد را در ‫ﺗﺴﻮﻧﺎﻣﯽ 4002 اﻧﺪوﻧﺰي ﻧﺸﺎن داد ﺑﻪ ﻃﻮري ﮐﻪ ﺗﻤﺎم ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﺑﺎ ﻣﻨﺎﻃﻖ آﺳﯿﺐ دﯾﺪه ، از ﻃﺮﯾﻖ واي ﻣﮑﺲ ‫ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺖ زﯾﺮا ﻫﻤﻪ زﯾﺮ ﺳﺎﺧﺘﻬﺎي ارﺗﺒﺎﻃﯽ ﻣﻮﺟﻮد، ﺑﻪ ﮐﻠﯽ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﺷﺪه ﺑﻮد و اﻣﮑﺎن ارﺗﺒﺎط ﺑﺎ ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﺎن از ﻃﺮﯾﻖ آﻧﻬﺎ ﻣﯿﺴﺮ ﻧﺒﻮد . ‫ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺷﺮﮐﺖ اﯾﻨﺘﻞ از واي ﻣﮑﺲ ﺑﺮاي ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ‪ FCCﮐﻤﯿﺘﻪ ارﺗﺒﺎﻃﺎت ﻓﺪرال ﺑﺮاي اﯾﺠﺎد ارﺗﺒﺎﻃﺎت در ‫ﻣﻨﺎﻃﻘﯽ ﮐﻪ دﭼﺎر ﻃﻮﻓﺎن ﮐﺎﺗﺮﯾﻨﺎ ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ ،اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮد

 

برای دانلود،وی بخش آبی رنگ دانلود کلیک کنید...

تحلیل سوالات کارشناسی ارشد سراسری عمران 1391

امیرحسین بازدید : 349 چهارشنبه 25 مرداد 1391 نظرات (0)

در روزهای اخیر، اظهار نظرهای متفاوتی از جانب اساتید و همکاران گرامی در نقد سؤالات کنکور کارشناسی ارشد مهندسی عمران سال 91 انجام شده با توجه به این امر، اشاره به چند موضوع زیر را ضروری می دانیم:

1- پیش از هرگونه اظهارنظری، ابتدا تلاش شما دانشجویان و دوستان عزیز را ارج نهاده و از صمیم قلب به شما دوست عزیز، خسته نباشید عرض می کنیم که برای رشد و تعالی خود در زندگی، نزدیک به یک سال زحمت کشیدید.

2- نظر اکثر دانشجویان عزیز بر این است که کنکور سال 91 کنکور بسیار سختی بوده و نتیجه این آزمون، یأس و ناامیدی برای اغلب دانشجویان و مهندسان می باشد. ما نیز با شما هم عقیده هستیم که کنکور امسال نسبتاً دشوار بود، اما زمانی که آزمون سخت باشد، به طور کلی میانگین کلیه داوطلبان به طور محسوسی کاهش می یابد. به طور مثال در کنکور سال گذشته (سال 90 ) با میانگین حدود 30 درصد داوطلبان رتبه زیر 600 کسب کرده اند که پیش بینی بر این است که با همین میانگین، داوطلبان سال 91 قطعاً به رتبه بهتری دست خواهند یافت . بنابراین دیگر جایی برای یأس و ناامیدی نیست.

3- بیان سختی هر درس، سلیقه ای بوده و از نظر افراد مختلف متفاوت است ولی با توجه به اصرار فراوان دانشجویان، اگر بخواهیم سؤالات کنکور امسال را با سال های گذشته مقایسه کنیم، نتیجه گیری زیر برقرار است:

درس زبان
در درس زبان عمومی مشابه سال های گذشته، تعداد زیادی از لغات، از تست های زبان عمومی سال های گذشته آمده بود که شما می توانستید با تسلط بر این لغات، به 6 تست به راحتی پاسخ دهید . در قسمت گرامر نیز مشابه سال های گذشته یک سؤال از بحث فعل (معلوم و مجهول )، یک سؤال از مبحث ضمایر موصولی و سه سؤال دیگر از مبحث صفت، قید و حروف اضافه مطرح شده بود که با یک شناخت کلی از مباحث گرامر و تکنیک های حذف گزینه می توانستید به این سؤالات پاسخ دهید.
متن زبان تخصصی در کنکور امسال نسبت به سال گذشته بسیار استانداردتر انتخاب شده بود، که نشان از درک طراح از شرایط دانشجویان در جلسه کنکور دارد. همچنین 5 سؤال انتهایی این درس در سطح مناسبی بود.
در یک ارزیابی کلی، پاسخگویی به 9 الی 12 تست از سؤالات زبان، یک عملکرد بسیار مناسب برای دانشجویان محسوب می شود.


سوالات کنکور ارشد عمران



بقیه در ادامه مطلب....

درباره ما
در این سایت می توانید کمیاب ترین مقالات فارسی و لاتین در رشته های دانشگاهی مخصوصا رشته های فنی مهندسی و نیز پرسشنامه های مربوط به کارگزینی ادارات را دانلود نمایید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • گوشی موبایل Huawei
  • مه ساز التراسونیک
  • تشریفات مجالس
  • درب ضد سرقت
  • سنجش و دانش
  • سنجش و دانش
  • تور مشهد
  • درب ضد سرقت
  • تور استانبول
  • تور اروپا
  • تور آنتالیا
  • تور آفریقا
  • تور بلغارستان
  • خرید ساعت مچی
  • خدمات مجالس
  • فیلم
  • ثبت آگهی رایگان
  • مشاور برندینگ
  • ایمیل مارکتینگ ارسال ایمیل تبلیغاتی
  • تور کیش
  • تور دبی
  • آموزش برنامه نویسی اندروید
  • درج آگهی رایگان
  • همسریابی دوهمدل
  • آموزشگاه برنامه نویسی
  • آموزش تحلیل تکنیکال بورس
  • کاغذ دیواری
  • هارد SSD Samsung
  • چت
  • ساخت وبلاگ
  • شارژ خط به خط ایرانسل
  • خدمات مجالس
  • رطوبت ساز
  • فان20|جوک,اس ام اس,جک
  • مه پاش
  • پرینتر سه بعدی
  • فیلترپرس
  • مونوپاد
  • سالن قارچ
  • خاک پوششی
  • کمپوست قارچ
  • رطوبت ساز
  • مه ساز
  • فیلترپرس
  • پاسخنامه تشریحی کنکور سراسری 94
  • فروش سریال روی هارد
  • شرکت نقش و نما
  • قیمت دلار
  • افزایش بازدید
  • دانلود فیلم
  • گیفت کارت
  • خرید vpn
  • لاغری
  • چای لاغری
  • ژل لاغری
  • کرم لاغری
  • قرص لاغری
  • گن لاغری
  • کمربند لاغری
  • دانلود فول آلبوم
  • مهارت های مشترک علمی کاربردی
  • خرید گیفت کارت
  • قرص چاق کننده گیاهی
  • قرص مخمر آبجو
  • قرص چاقی
  • عطر شنل
  • آتلیه کودک
  • تشریفات مجالس
  • ویزای بلغارستان
  • ویزای روسیه
  • تور تایلند
  • تور بلغارستان
  • خرید کریو
  • اس ام اس تبریک تولد
  • جاذبه های گردشگری
  • مکان های دیدنی
  • جاهای دیدنی
  • موزه هنرهای معاصر
  • هتل های مشهد
  • رستوران های تهران
  • هتل های کیش
  • خرید لارجر باکس
  • آفبا
  • دانلود آهنگ جدید
  • اتاق کودک
  • ثبت شرکت
  • اکستندر مگنت دار
  • فال روزانه
  • سنجش و دانش
  • مدرسان شریف
  • تبلیغات دانشجویی
  • هارد SSD
  • دانلود آهنگ جدید
  • پایان نامه روانشناسی
  • منابع وکالت
  • دکتری
  • سنجش و دانش
  • سنجش و دانش
  • سنجش و دانش
  • درب اتوماتیک
  • دانلود سریال جدید
  • خودنویس
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 29
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 63
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 65
  • باردید دیروز : 26
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 143
  • بازدید ماه : 627
  • بازدید سال : 1,802
  • بازدید کلی : 166,115